Kampen mot psoriasis

Den här bloggen följer mitt försök att bli kvitt min psoriasisartrit. Artriten är en följd av hudåkomman psoriasis vilket visar sig i form av ledinflamationer. Sju år får räcka, nu tar jag upp kampen mot psoriasis.

Still going south

Kategori: Medicinskt

Det går fortfarande inte bra med behandlingen. Jag tycker att psoriasis har spridits snarare än avtagit. Kan ju bero på bristen på pH-Kalk men den har jag återupptagit, en tesked i ljummet vatten varje kväll. Får se om det gör nåt. Jag har ju tänkt köra i tre månader men ser jag inte nån bättring efter nyår så får jag nog byta strategi.

Försenad status

Kategori: Medicinskt

Som ni märkt så har min status uteblivit. Jag har inte varit i form för att skriva något, både psoriasis och artriten är hemsk. Rent spontant ser och märker jag fortfarande ingen skillnad på psoriasis. Min gissning är att det är så för att jag inte har konsumerat nån pH-Kalk, om det nu är det som är den mirakulösa ingrediensen. Har inte ens orkat ringa till pH-Balans för att bena ut mina frågetecken kring preparaten. Överväger att börja med minimi-dosen av kalket för jag är fortfarande inte hundra i magen. Fortsättning följer...