Kampen mot psoriasis

Den här bloggen följer mitt försök att bli kvitt min psoriasisartrit. Artriten är en följd av hudåkomman psoriasis vilket visar sig i form av ledinflamationer. Sju år får räcka, nu tar jag upp kampen mot psoriasis.

Piggare

Kategori: Medicinskt

I förra veckan insåg jag att jag inte var trött på jobbet. Förra sommaren, då jag jobbade på samma företag, så var jag trött varje dag och gäspade för jämnan. Men inte nu. Kyäni Sunrise har börjat verka.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Hej!

    Jag undrar hur det går för dig med Kyäni Sunrise, känner du att det har gett någon effekt för dina leder och psoriasis och för övriga hälsan. Har just upptäckt din blogg och kommer att följa den med intresse!

    Josefine

    Svar: Hej Josefine. Jag har märkt att jag är piggare och har inte lika mycket problem med min psoriasis. Den är kvar och lär väl inte försvinna helt men kan man få ner rodnaden och klådan så är det ju ett steg åt rätt håll. Så ett litet steg framåt, helt klart. Har du en peng över, testa produkterna. God hälsa är viktigare än pengar. Tro mig, jag har lärt mig den hårda vägen.
    Mvh
    Psoriasiskämpen
    kampenmotpsoriasis.blogg.se

    2012-08-21 | 22:41:56
  • Josefine säger:

    Hej igen!
    Tack för svar.
    Så bra att psoriasisen är bättre! Känner du någon skillnad i lederna också?
    Min syster har psoriasis artrit och det är för hennes räkning jag frågar ifall det kan finnas något som i alla fall kan lindra hennes svullna och onda leder. Och som bonus gärna lindra psoriasisen också så klart!
    Josefine

    Svar: Det är lite från dag till dag men det är fler bra dagar än dåliga, vilket det inte var förut. Jag känner dessutom en person som fått bra kontroll på sin psoriasis artrit med hjälp av produkterna. Detta tog ungefär sex månader och det har jag siktet inställt på också. Funkar inte det så blir det sex månader till, jag vet att det kommer funka.
    Jag antar att din syster äter cellgifter. Det gjorde jag i åtta år, slutade i vintras när jag startade bloggen. Då kroppen "ömsar celler" med sju års mellanrum så borde det innebära att min kropp har sju-åtta år med förgiftade celler att bli av med. Det kan då ta ett tag innan Kyänis produkter renat kroppen och börjar ge riktig effekt. Samma sak för din syster.
    kampenmotpsoriasis.blogg.se

    2012-08-29 | 14:07:16
  • Anonym säger:

    Det låter ju fantastiskt att det i alla fall Kan hjälpa även om jag har förstått att mycket är individuellt.
    Nej min syster äter inte cellgifter (eller någon annan medicin) och har lyckats undvika det tidigare också. Provade en medicin en kort period i början för några år sedan som gjorde att magen for illa och efter det har hon försökt med lite olika alternativa metoder. Tyckte att hon blev bättre av kalk-, nypon- och nässlepulver.
    Hon har känt sig bättre under sina graviditeter (vanligt då immunförsvaret sänks har jag förstått) men nu när yngsta barnet är några månader är det etter värre igen med enormt svullet knä osv. Har just startat med kalk och nyponpulver igen och hoppas så klart att det kan hjälpa men man söker ju med ljus och lykta efter fler alternativ som kan vara bra. I och med att hon ammar nu så är hennes möjligheter att prova diverse preparat begränsat, men senare kan ju Kyäni Sunrise vara ett alternativ att prova om den kuren hon tar nu inte ger effekt. Intressant att höra dina erfarenheter av de produkterna!

    Svar: Jag är imponerad över att hon inte ens äter värkmediciner. Sjukdomen är ju riktigt brutal emellanåt. Hoppas innerligen att din syster hittar det som funkar för henne.
    kampenmotpsoriasis.blogg.se

    2012-08-30 | 06:03:28

Kommentera inlägget här: